Workshop “Op safari met je camera” door o.a. de Gasterse Duinen

Let op: deze workshop wordt weer georganiseerd tussen juni en september 2019

DOELGROEP: BASISFOTOGRAFIE voor diegenen die een spiegelreflex-camera hebben of een camera die je in ieder geval ook handmatig kan instellen en die graag meer uit hun camera willen halen dan hem alleen maar op de automatische stand te zetten

INHOUD: meer leren over handmatig diafragma, sluitertijd en iso instellen maar ook over scherpte/diepte, vlakverdeling etc.. Met een paar opdrachten wandelen we in plm. 2 uren door een prachtig landschap en sluiten af met een verzorgde lunch en het uitwisselen van onze ervaringen.

MEENEMEN: camera, evt. meerdere lenzen, plastic zak om op te zitten of liggen, handleiding camera, pen en papier, wat te eten en drinken voor onderweg, indien het erg warm wordt evt. iets voor op je hoofd, zonnebrandcreme én goede wandelschoenen!

KOSTEN: €74,00 (incl.btw) inclusief koffie bij aankomst en lunch in Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren.

DUUR en indeling van de dag: WORKSHOP VAN 4,5 UREN: 9.30 ons verzamelen bij Pannekoekboerderij Brinkzicht in Gasteren, vanaf 10.15 ongeveer 2 uren wandelen door de Gasterse Duinen en aansluitend ongeveer een uur lunchen in Pannekoekboerderij Brinkzicht en uitwisseling ervaringen en evaluatie. Einde tussen 13.30 en 14.00

DATUM & LOCATIE: In 2019 wordt deze workshop weer georganiseerd. Startplek is bij Pannekoekboerderij Brinkzicht aan de Brink 1 te Gasteren.

GROEPSGROOTTE: min. 5 en max. 7 personen

OPGAVE & INFO:  Elise Pragt 06-10040865 of mail naar elise@pragtplaatjes.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.