Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.
Een cliché, maar wel waar…

Op zoek naar heldere en professionele foto’s voor op je website? Een mooi zakelijk portret of een pakkende profielfoto voor LinkedIn? Of een eigen beeldbank die je kan gebruiken voor je website en social media? Een reportage voor als je in een vakblad komt te staan behoort ook tot de mogelijkheden. Zonder goede foto’s ben je niet zichtbaar en kloppen klanten ook niet bij je aan. Ik maak beelden die echt iets over jou vertellen, die in één oogopslag laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat…  jouw verhaal.

Mijn naam is Elise Pragt en ik help jou aan foto’s die raken. Als fotograaf laat ik mij leiden door mijn gevoel en weet van nature emotie in een beeld vast te leggen. Ik ben een kijker en zie vaak de kleinste details die net dat verschil kunnen maken. Dáárin zit de kracht van mijn fotografie!

Meer over mij en over PragtPlaatjes