Websitefotografie: foto’s voor nieuwe website, social media of drukwerk

zakelijk portret, fotoshoot, pragtplaatjes

zakelijk portret

 

 

 

 

 

 

 

 

Projecten waarin de wensen van de opdrachtgever op maat worden ingevuld

“De kracht van websitefotografie zit hem in een consistent ritme van unieke beelden die passen bij jou, wat jij wilt uitstralen en waar je voor staat. Bezoekers willen graag het gezicht achter het bedrijf zien want juist dat persoonlijke, dát schept vertrouwen. Gebruik je deze serie foto’s ook voor posts op Social Media of b.v. in een brochure, flyer, etc.. dan vergroot dat je herkenbaarheid en zal de boodschap -jouw verhaal- nog krachtiger naar buiten komen.

Vermijd zoveel mogelijk stockfoto’s (standaard foto’s van internet) en zorg voor persoonlijk beeldmateriaal waarin jouw eigenheid te zien is en de bezoeker in één oogopslag te zien krijgt wie jij bent en waar je voor staat!
Goede en persoonlijke foto’s helpen mee aan jouw branding en marketing en mensen zullen daardoor eerder contact gaan opnemen. Investeer in professionele foto’s d.m.v. een eigen beeldbank, het is de moeite waard.  Ik help je daar graag mee.”

Tarief Websitefotografie – Diverse mogelijkheden

Denk aan websitefoto’s zoals b.v. header-foto’s (foto’s bovenin de pagina’s van je site) een mooi en professioneel portret van  jezelf, de directieleden, teamfoto’s of actiefoto’s.  Of investeer in een eigen beeldbank met diverse actiefoto’s voor je social media waarin je bij iedere post een passende foto kunt inzetten. Zie hier de vele voorbeelden van de afgelopen jaren!

Iedere opdracht heeft zijn specifieke wensen waardoor er geen vaste prijzen vermeld kunnen worden.
Wil je graag meer info en sparren wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op!

  • Tegen meerprijs is een imago-adviseur/visagiste bij te boeken
  • Ook foto’s van een event, congres of bedrijfsuitje behoren tot de mogelijkheden