Gerda Brandts

Eigenaar Levensgemak I Coach I Energiegever I Aandacht voor jou I Meedenker I Warmte
Als poseren niet je hobby is maar het wel tijd wordt voor een nieuwe professionele profielfoto, wat doe je dan? Dan zoek je iemand die er een ‘feestje’ van maakt. En die zorgt voor een uitstraling die past bij jou en je onderneming. Elise Pragt van PragtPlaatjes is zo iemand. Enthousiast, professioneel en ook belangrijk: geduldig. Bedankt Elise. Ik ben blij met m’n nieuwe ‘levensgemaklook’!

Marrit Postma

Woordprikkels | schrijven en redactie
Ik ben heel blij met de foto’s die Elise van mij gemaakt heeft voor Woordprikkels. Elke keer als ik een van de foto’s zie word ik weer blij! Elise weet zichzelf bijna onzichtbaar te maken tijdens de fotoshoot en toch goed te coachen zodat je stralend op de foto komt. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en ben heel blij met alle foto’s!

Sabine Niewold

Sabine Niewold | Veiligheidstrainingen
Voor mijn nieuwe website zocht ik een fotograaf. Tijdens een netwerkbijeenkomst kwam ik naast Elise te zitten en zo kwam het contact tot stand. Elise neemt de tijd om jou als ondernemer en mensen te leren kennen, zodat de juiste uitstraling op foto’s en de website ontstaan. Na de gesprekken en het bespreken van mijn wensen stelt ze een draaiboek op. We hebben een complete fotoshoot op een prachtige locatie gehad. Een hele dag lang. Wat hebben we een geweldig leuke dag gehad. Vloog gewoon voorbij. En het eindresultaat? Prachtig! Ik heb nog nooit zulke mooie, stralende, kleurrijke foto’s gehad. Het is één geheel geworden, mijn site heeft mede door de foto’s de uitstraling gekregen die ik zocht. Bijkomend voordeel van Elise is dat ze naast fotografie kennis van webbouwen heeft. Ze denkt mee en is betrokken bij het hele proces!

Els Evers

Levens- en Loopbaancoach
Tijdens een netwerkbijeenkomst maakte ik kennis met Elise. Haar verhaal over haar werkwijze bleef bij mij hangen. Ze vertelde o.a. dat zij er alles aan doet om díe foto’s te maken voor een website die helemaal passen bij de persoon achter de website én bij de dienst of produkt die iemand aanbiedt. Daarom koos ik voor Elise toen ik mijn website wilde actualiseren. Mijn ervaring is dat ze, voorafgaande aan de fotoshoot, veel tijd en aandacht besteedt om samen te bepalen wat de juiste plaats is, wat goede kleuren zijn die passen bij je website, welk tijdstip van de dag het mooiste licht geeft. En tijdens de fotoshoot zelf zorgt ze er voor dat je ontspannen op de foto komt, zelfs als je niet zo gewend bent om jezelf in het middelpunt te zetten. Ik ben heel tevreden over het resultaat en zal een volgende keer zeker weer Elise benaderen voor een fotoshoot, want ze maakt waar wat ze beloofd. Els Evers Levens- en Loopbaancoach

Mariëlle Tromp

Trainer & Adviseur
“Toen ik een paar jaar geleden foto’s bij Elise liet maken, wist ik wat de foto over moest brengen. Met creativiteit en geduld is het haar gelukt om precies de goede foto te maken. Van klanten kreeg ik de reactie waar ik op hoopte: ze herkenden mij helemaal in de uitstraling van de foto. Toen ik dit jaar opnieuw profielfoto’s wilde laten maken en weer een specifieke uitstraling voor ogen had, wist ik dat ik bij Elise moest zijn. Ze denkt kritisch mee over passende kleuren en kleding, maar ook over formaten die ik mogelijk nodig heb. Ik ben weer heel tevreden over het resultaat!”

Theone Joostensz

Tekstschrijver
Ik voel me altijd wat ongemakkelijk als ik moet poseren, maar bij Elise had ik daar geen last van. Ze neemt echt de tijd voor je en stelt je helemaal centraal. Een ontspannen praatje vooraf, en dan aan het werk. Ook dat gaat heel ontspannen en soepel, met grapjes tussendoor en veel lachen! Daardoor ogen mijn foto’s heel natuurlijk en niet gemaakt. Ik heb nu een setje foto’s die ik met trots gebruik op mijn social media. En een hele mooie voor in de krant. Elise heeft ook nog eens extra haar best gedaan om die laatste zo snel mogelijk af te werken om de deadline van de krant te halen. Super bedankt Elise, voor je inzet en je professionaliteit! Theone Joostensz Tekstschrijver

Marian Stoppelenburg

Expert tekststrategie: training & begeleiding tekstproducties
De profielfoto die Elise Pragt in 2018 van mij gemaakt heeft, vind ik echt verbazingwekkend mooi. Ik ben niet verbaasd over de deskundigheid van Elise, maar ik ben verbaasd hoe mooi ik op de foto tevoorschijn kom. Elise ziet haarscherp door haar lens hoe iemand op z’n mooist is en welke kleuren het beeld versterken. Dat is een bijzondere gave. Wie goed voor de dag wil komen op LinkedIN of op andere profielpagina’s, raad ik aan contact op te nemen met PragtPlaatjes. Elise is zeker niet duur en levert een product met enorm veel waarde. Marian Stoppelenburg, een zeer tevreden opdrachtgever van PragtPlaatjes

Jan van Bon

Service Management Architect , voorzitter Stichting SURVUZ, manager Inform-IT (Kenniscentrum voor Servicemanagement)
“Het was al jaren geleden dat ik de moeite had genomen om een profielfoto te maken. Maar met de foto’s die Elise maakte kan ik weer voor de dag komen. In een ontspannen sfeer, en krachtig meedenkend over de vraag “hoe wil je jezelf laten zien”, kan ik als spreker nu weer een prima profielfoto meeleveren als ik ergens in een folder moet staan, en mijn website van een persoonlijke noot voorzien..”

Drs. Nicole W. Baars-Verbrugge

Communicatietrainer en coach
Elise is een superfotograaf: creatief en zorgvuldig. Ze zet zich volledig in om het gewenste doel te bereiken: een sfeervolle foto die uitstraalt wat je als klant wilt. Veel dank, Elise, voor mijn portretfoto. En complimenten voor je vrije werk.

Caroelien Prins

Loopbaancoach | outplacement bij Anima Consult
In verband met mijn nieuwe website was ik op zoek naar een fotograaf die foto’s zou kunnen maken passend bij de “look & feel” van mijn website en dat wat ik wil uitstralen. Daarbij was het zo dat ik, in verband met lancering van mijn website op korte termijn, een fotograaf zocht die snel kon schakelen. Op alle aspecten was Elise Pragt een 100% match. Niet alleen heeft zij snel geschakeld en heeft ze pragtige foto’s gemaakt, ze heeft dit ook nog eens op een hele prettige wijze uitgevoerd. Ze weet goed wat werkt en hoe ze je op je gemak kunt stellen met een pragtig eindresultaat. Kortom: zoek je een vakvrouw dan kan ik Elise van harte aanbevelen!

Luuk Duursma

Accountmanager Alescon Werk | Leerbedrijven Noord
Voor onze nieuwe website heeft Elise foto’s gemaakt, niet alleen het eindresultaat is prachtig, maar ook het persoonlijk contact. Ze denkt mee om gezamelijk tot een optimaal resultaat te komen. Kortom een vakvrouw die meedenkt!

Nanda Mulder

Clustermanager bij Wetterskip Fryslan
Elise is in staat om de meest kenmerkende eigenschappen van een persoon te vangen in haar lens.

Gea Wilts

Interimmanager en teamcoach
Voor mijn nieuwe website zocht ik naar foto’s die de tekst ondersteunen én iets over mijzelf vertellen. Dat heb ik bij Elise gevonden. De foto’s van Elise die op de site staan sluiten daar helemaal op aan en zijn van een pragtige kwaliteit. Haar vertaling van mijn wensen voor een originele home-page-foto vind ik nog steeds geweldig. Kortom: een mooi eindresultaat!

 

Ineke Sijtsma

Massagepraktijk een Goed Gevoel
Dank zij Elise heb ik nu pragtige 😉 profielfoto’s. Ze is zeer vakkundig en levert geweldig werk af. Dank je wel Elise!

Simon Kooger

HVMK Business Developement
Professionele fotografe, met name voor zakelijke fotografie, website fotografie, profielfoto-shoots en reportages. Heeft diverse van onze websites voorzien van foto banners en profielfoto’s.

 

Tjitske Regnery

Galeriehoudster Ruigewaert
Ik ken Elise en vindt haar inventief, professioneel en gevoelig. Dat zie je terug in haar werk. Kijk naar haar foto’s en lees haar interviews in het maandblad Noorderland. Haar verhaal is gevoelig maar ook helder en de foto’s zijn sfeervol, eerlijk en ambachtelijk. Chapeau!

 

Ria Noord

Organisatie-adviseur, Coach, Trainer en Intervisiebegeleider bij Ria Noord Advies & Coaching
Dankzij Elise heb ik een prachtige profielfoto op mijn Social Media

Lucienne Scholten

Trainingsacteur en gesprekscoach bij L-Act
Elise is een professionele fotografe die geweldig werk aflevert. Haar foto’s in Noorderland zijn ontzettend sfeervol en bij de webfotografie en portretten is ze origineel en vakkundig.

 

Gitta op den Akker

Voormalig Directeur Museum Nienoord
“Museum Nienoord had geen goede interieurfoto’s van de nieuwe vaste exposities. Elise heeft een mooie serie foto’s gemaakt, met veel oog voor detail en sfeer. Erg plezierig was dat ze zelf zorgde voor modellen e.d., dus het museum had er verder geen werk aan. Het museum heeft nu aansprekende foto’s die voor vele doeleinden te gebruiken zijn.”