Drs. Nicole W. Baars-Verbrugge

Communicatietrainer en coach
Elise is een superfotograaf: creatief en zorgvuldig. Ze zet zich volledig in om het gewenste doel te bereiken: een sfeervolle foto die uitstraalt wat je als klant wilt. Veel dank, Elise, voor mijn portretfoto. En complimenten voor je vrije werk.

Caroelien Prins

Loopbaancoach | outplacement bij Anima Consult
In verband met mijn nieuwe website was ik op zoek naar een fotograaf die foto’s zou kunnen maken passend bij de “look & feel” van mijn website en dat wat ik wil uitstralen. Daarbij was het zo dat ik, in verband met lancering van mijn website op korte termijn, een fotograaf zocht die snel kon schakelen. Op alle aspecten was Elise Pragt een 100% match. Niet alleen heeft zij snel geschakeld en heeft ze pragtige foto’s gemaakt, ze heeft dit ook nog eens op een hele prettige wijze uitgevoerd. Ze weet goed wat werkt en hoe ze je op je gemak kunt stellen met een pragtig eindresultaat. Kortom: zoek je een vakvrouw dan kan ik Elise van harte aanbevelen!

Luuk Duursma

Accountmanager Alescon Werk | Leerbedrijven Noord
Voor onze nieuwe website heeft Elise foto’s gemaakt, niet alleen het eindresultaat is prachtig, maar ook het persoonlijk contact. Ze denkt mee om gezamelijk tot een optimaal resultaat te komen. Kortom een vakvrouw die meedenkt!

Nanda Mulder

Clustermanager bij Wetterskip Fryslan
Elise is in staat om de meest kenmerkende eigenschappen van een persoon te vangen in haar lens.

Gea Wilts

Interimmanager en teamcoach
Voor mijn nieuwe website zocht ik naar foto’s die de tekst ondersteunen én iets over mijzelf vertellen. Dat heb ik bij Elise gevonden. De foto’s van Elise die op de site staan sluiten daar helemaal op aan en zijn van een pragtige kwaliteit. Haar vertaling van mijn wensen voor een originele home-page-foto vind ik nog steeds geweldig. Kortom: een mooi eindresultaat!

 

Ineke Sijtsma

Massagepraktijk een Goed Gevoel
Dank zij Elise heb ik nu pragtige 😉 profielfoto’s. Ze is zeer vakkundig en levert geweldig werk af. Dank je wel Elise!

Simon Kooger

HVMK Business Developement
Professionele fotografe, met name voor zakelijke fotografie, website fotografie, profielfoto-shoots en reportages. Heeft diverse van onze websites voorzien van foto banners en profielfoto’s.

 

Tjitske Regnery

Galeriehoudster Ruigewaert
Ik ken Elise en vindt haar inventief, professioneel en gevoelig. Dat zie je terug in haar werk. Kijk naar haar foto’s en lees haar interviews in het maandblad Noorderland. Haar verhaal is gevoelig maar ook helder en de foto’s zijn sfeervol, eerlijk en ambachtelijk. Chapeau!

 

Ria Noord

Organisatie-adviseur, Coach, Trainer en Intervisiebegeleider bij Ria Noord Advies & Coaching
Dankzij Elise heb ik een prachtige profielfoto op mijn Social Media

Lucienne Scholten

Trainingsacteur en gesprekscoach bij L-Act
Elise is een professionele fotografe die geweldig werk aflevert. Haar foto’s in Noorderland zijn ontzettend sfeervol en bij de webfotografie en portretten is ze origineel en vakkundig.

 

Gitta op den Akker

Voormalig Directeur Museum Nienoord
“Museum Nienoord had geen goede interieurfoto’s van de nieuwe vaste exposities. Elise heeft een mooie serie foto’s gemaakt, met veel oog voor detail en sfeer. Erg plezierig was dat ze zelf zorgde voor modellen e.d., dus het museum had er verder geen werk aan. Het museum heeft nu aansprekende foto’s die voor vele doeleinden te gebruiken zijn.”