Trainingsdag voor ondernemers: vergroot je online zichtbaarheid!


Binnenkort (aan datum wordt gewerkt) organiseren Astrid Krol van ZieZoZichtbaar en Elise Pragt van PragtPlaatjes Fotografie De Content Creatie Dag, een trainingsdag voor ondernemers die meer willen leren over online zichtbaarheid. Vaak weet een ondernemer niet hoe je zelf makkelijk content kan creëren met je mobiel. Het ontbreekt hem/haar simpelweg aan kennis en vaardigheden. Ondernemers willen graag hun business in de spotlights zetten maar hoe??

Op deze dag ga je zelf door middel van opdrachten korte video’s in elkaar zetten en pakkende foto’s maken

Astrid is content specialist en geeft een masterclass op deze dag over het maken van online video’s, de zogenaamde “reels”. Deze reels kun je inzetten voor social media zoals Instagram en Youtube. Ze geeft je allerlei waardevolle tips en tricks hoe je dit aanpakt.
Elise is bedrijfsfotograaf en gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke foto’s voor ondernemers. Zij zal de deelnemers instrueren waar ze op moet letten bij het maken van foto’s met mobiel die je kunt inzetten voor social media. Daarnaast geeft Elise de bedrijfspresentatie “Laat je Zien!” en geeft ze ook nuttige tips en waardevolle ideeën mee.

Na deze waardevolle trainingsdag heb je content gecreëerd en krijg je ook nog eens een werkboek en naslagwerk mee naar huis om zelf thuis verder te kunnen

Ontmoet andere ondernemers, leer ook van elkaar en geniet van deze dag helemaal voor jezelf en je bedrijf. Groei in kennis en online zichtbaarheid!

BINNENKORT MEER!!!