Profielfotoshoot   |  €125,00 ex. 21% btw  |  inclusief kledingwissel!

Profielfoto, profielfotoshoot, pragtplaatjes

 

Profielfoto voor b.v. Linkedin en andere Social Media, CV of je eigen Website

Online wordt er tegenwoordig wat afgespeurd door personen die op zoek zijn naar… jou!

Ben je ondernemer of werkzoekende dan is je gezicht vaak het allereerste wat men te zien krijgt. Die eerste indruk kun je maar één keer achterlaten en is daarom goud waard! Zorg voor een sprekende en professionele profielfoto op Linkedin, andere Social Media of je eigen Website want daarmee vergroot je je kansen. Vermijd jolige vakantie-kiekjes of een selfie want dan kom je direct op de stapel “afgewezen” terecht..

Inhoud profielfotoshoot inclusief kledingwissel én kledingadvies:

 • de shoot zelf duurt ongeveer 30 minuten waarin ik genoeg verschillende foto’s maak om een selectie uit te kiezen (totale tijd ongeveer een uur bij mij op locatie)
 • bij mij thuis in Peize met mijn mobiele studio met witte of zwarte/grijze achterwand
 • INCLUSIEF 1 KLEDINGWISSEL! Neem meerdere kledingsets mee zodat je 2 verschillende foto’s hebt qua uitstraling (zakelijk en b.v. casual!)
 • favoriete foto’s worden licht bewerkt in Photoshop en kleine oneffenheden zoals stofjes, haartjes of een tijdelijk puistje worden professioneel weggewerkt
 • zelf je keuze maken uit de beste foto’s in een afgeschermde online omgeving
 • 2 lage resolutie (LR) beelden geschikt voor beeldscherm en 1 foto óók in HR geschikt voor drukwerk
 • onbeperkt gebruiksrecht van het beeldmateriaal na levering foto’s

Het allerbelangrijkste in een profielfoto is een open uitstraling waarin je gezicht en vooral de ogen de grootste blikvanger zijn. De profielfoto’s worden daarom in het vierkant uitgesneden. Ze zijn direct klaar om te uploaden. 

Bij mij thuis in Peize  ontvang ik je graag met een drankje en kunnen we even kennis maken. Zo kun jij alvast even wennen aan mij én aan de ruimte waarin de shoot wordt gehouden. Voor mij is het ook belangrijk dat ik een indruk krijg van jou want zo ontstaan de beste PragtPlaatjes!

Wil je meer profielfoto voorbeelden zien?

 Neem contact op!

Hoe gaat dat nou zo’n profielfotoshoot?

⇒ Kennismaking aan de eettafel met een drankje
Neem meerdere kledingsets en eventueel accessoires mee, we bekijken samen de beste combinaties
Een laatste check: zit de jas goed, de das recht, geen haren op de schouders?
Vervolgens zet ik je professioneel op de foto
Ik coach je zodanig dat jij je op je gemak voelt
Met mijn achtergrond als dansdocente kan ik jou prima sturen in houding en expressie
Ook diegenen die zich onzeker voelen krijg ik altijd goed voor de lens
⇒ Na een aantal dagen stuur ik de favoriete foto’s op waar jij een keuze uit kunt maken

 • Bij meerdere personen op locatie kan tegen reductie een profielfotoshoot worden afgenomen (vraag naar de mogelijkheden)

Extra foto’s bijbestellen of andere extra’s na een fotoshoot:

 • Digitale bestanden in een lage resolutie (LR) zijn €25,00 ex. btw per foto. Deze bestanden zijn alléén geschikt voor beeldschermweergave, b.v. voor alle Social Media en je website
 • Digitale bestanden in een hoge resolutie (HR) zijn €30,00 ex. btw per foto. Deze bestanden zijn geschikt om afdrukken van te maken voor b.v. je visitekaartje, vakblad, brochure, flyer etc..
 • Foto’s omzetten van kleur naar zwart wit €25,00 ex. btw per foto
 • Foto’s retoucheren, b.v. oneffenheden in het gezicht, vanaf €20,00

Wat is het verschil met een zakelijk portret?

In een zakelijk portret laat je veel meer van jezelf zien. Ook de omgeving en dus de achtergrond in de foto speelt dan een belangrijke rol. Denk b.v. aan jou in je eigen werkomgeving, de natuur, op een mooie plek in de stad, etc..  Je neemt de kijker dan als het ware mee jouw wereld in, het zegt meer over jou wie je bent en waar je voor staat!

In een profielfoto zie je alleen je hoofd en het bovenste deel van je schouders tegen een neutrale achtergrond. Je laat vooral goed je ogen en je uitstraling zien. Dát is het allerbelangrijkste in deze foto! Een profielfoto zet je in voor o.a. social media zoals Linkedin, Twitter, Facebook maar ook voor een sprekende foto voor b.v. in je cv.