Workshop Fotografie Drenthe inclusief drankjes en lunch!

Workshop “Op Safari met je Camera” op zondag 6 oktober 2019!

GEHEEL VERZORGDE 4 UUR DURENDE FOTOGRAFIE WORKSHOP INCL.: koffie, drankje, lunch, 2 uur durende wandeling door de Gasterse Duinen, opdrachten, tips & tricks, evaluatie én gezelligheid!

DOELGROEP: BASISFOTOGRAFIE voor diegenen die een spiegelreflex-camera hebben of een camera die je in ieder geval ook handmatig kan instellen en die graag meer uit hun camera willen halen dan hem alleen maar op de automatische stand te zetten

INHOUD: meer leren over handmatig diafragma, sluitertijd en iso instellen maar ook over scherpte/diepte, vlakverdeling etc.. Met een paar opdrachten wandelen we in plm. 2 uren door een prachtig landschap en sluiten af met een verzorgde lunch en het uitwisselen van onze ervaringen.

MEENEMEN: camera, evt. meerdere lenzen, plastic zak om op te zitten of liggen, handleiding camera, pen en papier, wat te eten en drinken voor onderweg, evt. regenjas én goede wandelschoenen!

KOSTEN: €85,00 (incl.btw) inclusief koffie/thee bij aankomst en lunch met soep, brood en drankje in Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren.

DUUR en INDELING DAG:
10.00 ons verzamelen bij Pannekoekboerderij Brinkzicht in Gasteren,
10.00 – 10.45 bakje koffie of thee en voorstelrondje + uitleg
10.45 – 12.45 ongeveer 2 uren wandelen door de Gasterse Duinen en uitvoeren opdrachten + oefenen en van elkaar leren.
12.45 – 14.00 Ongeveer een uur lunchen in Pannekoekboerderij Brinkzicht en uitwisseling ervaringen en evaluatie. We ronden af rond 14.00 uur.

DATUM & LOCATIE: 6 oktober 2019 Startplek is bij Pannenkoekboerderij Brinkzicht aan de Brink 1 te Gasteren.

GROEPSGROOTTE: min. 3 en max. 7 personen

OPGAVE & INFO:  Uiterlijk donderdag 3 oktober 2019.
Elise Pragt 06-10040865 of mail naar elise@pragtplaatjes.nl