Workshop Fotografie Drenthe “Camera Safari” inclusief drankjes en lunch!

GROEPSUITJES:
Groepsuitjes zijn ook mogelijk! Wil je met collega’s (bedrijfsuitje!), vrienden of familie deze workshop volgen dan neem gerust contact op.  Deze workshop kan dan ook op een doordeweekse dag ingepland worden. In overleg kan de inhoud van de workshop aangepast worden aan de wensen van de groep. Minimale groepsgrootte: 4 personen. Voor meer info neem gerust even contact met me op: elise@pragtplaatjes.nl of 06-10040865

Inhoud workshop Camera Safari:

GEHEEL VERZORGDE 4 UUR DURENDE FOTOGRAFIE WORKSHOP INCL.: koffie, drankje, lunch, 2 uur durende wandeling door de Gasterse Duinen, opdrachten, tips & tricks, evaluatie én gezelligheid!

DOELGROEP: BASISFOTOGRAFIE voor diegenen die een spiegelreflex-camera hebben of een camera die je in ieder geval ook handmatig kan instellen. Zet jij je camera altijd op de automatische stand maar wil je juist meer leren over handmatig instellen? Dan is dit dé workshop voor jou!

INHOUD: meer leren over handmatig diafragma, sluitertijd en iso instellen maar ook over scherpte/diepte, vlakverdeling etc.. Met een paar opdrachten wandelen we in plm. 2 uren door een prachtig landschap en sluiten af met een verzorgde lunch en het uitwisselen van onze ervaringen.

MEENEMEN: camera, evt. meerdere lenzen, plastic zak om op te zitten of liggen, handleiding camera, pen en papier, wat te eten en drinken voor onderweg, evt. regenjas én goede wandelschoenen!

KOSTEN: €95,00 (incl.btw) inclusief koffie/thee bij aankomst en lunch met soep, brood en drankje in Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren.

DUUR en INDELING DAG:
10.00 ons verzamelen bij Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren,
10.00 – 10.45 bakje koffie of thee en voorstelrondje + uitleg
10.45 – 12.45 ongeveer 2 uren wandelen door de Gasterse Duinen en uitvoeren opdrachten + oefenen en van elkaar leren.
12.45 – 14.00 Ongeveer een uur lunchen in Pannenkoekboerderij Brinkzicht en uitwisseling ervaringen en evaluatie. We ronden af rond 14.00 uur.

LOCATIE: Startplek is bij Pannenkoekboerderij Brinkzicht aan de Brink 1 te Gasteren.

GROEPSGROOTTE: min. 4 en max. 9 personen (bij groepsuitjes of bedrijfsuitjes kan de groepsgrootte en de inhoud in overleg aangepast worden)

OPGAVE & INFO:  Elise Pragt 06-10040865 of mail naar elise@pragtplaatjes.nl

Workshop Fotografie Safari Drenthe

 

Camera Safari Gasterse Duinen workshop fotografie

Camera Safari_PragtPlaatjes

Camera Safari Drenthe_5747 

Camera Safari Drenthe_7217

Camera Safari Drenthe_7221

Camera Safari Drenthe_7219