Deze privacyverklaring werd voor het laatst op 24 oktober 2018 geüpdatet

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://pragtplaatjes.nl over u verkrijgen. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij vermelden duidelijk met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonlijke gegevens te beperken tot de persoonlijke gegevens die enkel nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij vragen eerst uw uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
  • wij nemen passende veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en eisen dit ook van partijen die namens ons persoonsgegevens verwerken;
  • wij respecteren uw recht op inzage van uw persoonlijke gegevens of verbetering of verwijdering ervan, op uw verzoek.

Heeft u vragen of wilt u precies weten welke gegevens wij over u bewaren, neem dan contact met ons op.

1 Doel, gegevens en bewaartermijn

1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Contact door middel van telefoon, mail en/of webformulieren
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Uitvoering van een overeenkomst
Bewaartermijn
Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.
1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Om diensten of producten te ondersteunen die de klant wil kopen of gekocht heeft
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Uitvoering van een overeenkomst
Bewaartermijn
We bewaren deze data na beëindiging van de dienst nog het volgende aantal maanden: 7 jaar.
1.3 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:
Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen
Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:
  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:
Uitvoering van een overeenkomst
Bewaartermijn
Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 7 jaar.

2 Delen met andere partijen

Wij delen deze gegevens alleen met verwerkers, en met andere derden waarvoor eerst toestemming van de betrokkenen vereist is. Het betreft de volgende partij(en):

3 Delen met andere partijen

Wij delen deze gegevens alleen met verwerkers die nodig zijn voor de uitvoering van de dienst.

4 Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Raadpleeg onze Cookieverklaring voor meer informatie over cookies: cookiestatementWij hebben een gegevensverwerkingsovereenkomst gesloten met Google.Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere diensten.Het gebruik van een volledig IP adres is door ons geblokkeerd.

5 Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

6 Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

7 Wijzigingen aan deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

8 Inzage en wijzigen van je gegevens

Heeft u vragen of wilt u weten welke persoonlijke gegevens wij over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de gegevens onderaan in dit document. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Zorg ervoor dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

9 Klacht indienen

Wanneer u niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

10 Contactgegevens

PragtPlaatjes Fotografie
Stelmaker 23
9321KG Peize
Nederland
Website: https://pragtplaatjes.nl
Email: elise@pragtplaatjes.nl
Telefoon: 0610040865

Bijlage

Really Simple SSL

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons verwerken geen persoonlijk herleidbare informatie, dus de AVG is niet van toepassing op het gebruik van deze plugins op je website. Je kan onze privacy policy hier vinden.

Akismet

We verzamelen informatie over bezoekers die reageren op websites die onze Akismet anti-spam service gebruiken. De informatie die we verzamelen hangt af van hoe de gebruiker Akismet heeft ingesteld voor de site, maar normaliter zit hier het IP adres van de reageerder, user agent, referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en deze reactie zelf) bij.